Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Meiko Sakune

2010.02.16

Meiko szintén egy Vocaloid amit a Crypton Future Media adott ki.Meiko Kaito-hoz hasonlóan az első szériából származik. A hangját Meiko Haigo adta, de számítógépesítés hatására kevésbé finom, inkább gépiesebb hangzása van. A hangja mindenféle zenei stílushoz tökéletes csak úgy mint rokonáé, Kaito-é.Meiko egyébként az előbb említett egyént folyton veri.Igen, Meiko stílusa kicsit fiús, verekedős.De ez nőies külsejével, (vagyis Meiko-nak nagy mellei vannak) jól áll neki.Kedvenc cucca az One Cup Ozeki, ami egy sake márka és bármilyen automatából beszerezhető, valamint egy mikrofon állvány, amit állandóan magával hurcol.Életkora 17 körüli lehet.Ki tudja miért, Meiko-t a tisztelt közönség kevésbé kedveli, talán azért, mert mint már fent is említettem, neki nincs túl szép hangja, mint a tökéletesített VOCALOID2 szereplőinek, Mikunak, és az ikreknek.

 

A mappában található képek előnézete Meiko

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

..

(Usagi, 2015.08.18 15:29)

Szegény Miku -.-, egyáltalán nem nagy szar :c !!! Szerintem Mei-channak és Miku-channak is ugyanolyan szép hangja van, mindkettőt szeretem, de mégis a fav Miku ^^.Én azt vettem észre, hogy a Meiko fanok többsége utállja Miku, bár nem tom mi a francért (hülye shipping wars -.-).Szerintem mindekettőnek ugyanolyan szép hangja van...nem értem mért kel mingyárt szerencsétlen Miku-t szarozni...

Szebb hang

(Shizuka, 2013.03.01 12:10)

Már boccs.!! én egy hatalmas Meiko fan vagyok.!! és nem értek abban egyet, h. Miku-nak szép hangja van.!! Miku hangja egy nagy sz*r.!! Át van dolgozva az eredeti hang egy nagy szarra.:@@ Meiko hangja sokkal természetesebb Mikuénál._." Haigo Meiko hangja át van gépiesítve. Ugyan az. csak gépies formátumban.~.~" és most lehetek én a szar meg minden, de utálom Hatsune Miku-t.!! Nehogymár Miku hangja szebb Meikoénál.!! Pfhh.. HAZUGSÁG.!!
Ennyit akartam.:DD köszönöm.~