Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kaito Shion

2010.02.15

Kaito a nagytesó a Vocaloid családban.A hangja szinte minden zenei műfajhoz tökéletesen passzol, ezért rengeteg témájú dala van.Hangját Naoto Fuga kölcsönözte.Leghíresebb dalait a Cantarellát és a Cendrillont Mikuval énekli.Kaito és Miku dalai később egy külön bejegyzés lesz.Kaito-t nem túl könnyű kiismerni, mivel elég rejtélyes személyiség.Állitólag Meiko-val áll rokonságban.21 éves és a kedvenc mütyürje a fagylalt.Főleg az eper ízű.Egy fagylaltnyaló pasast általában nem szokás komolyan venni, (pedig Kaito-kun nemcsak cuki tud lenni.)Mégis rengeteg embernek ő a kedvence.(ha valaki esetleg nem méltóztatik érteni miért, bátorkodon javasolni Kaito képgalériáját egy kis terepszemlére)

Kaito saját dalaiban vagy egy jégkrémet nyaló (vagy abban fürdő) cukifiút alakít, vagy valami szívtiprót.Az ő dalaira Mikuval ellentétben nem jellemző a szomorú, megtört hangulat.Kaito dalaiban egyébként szinte egyáltalán nem szerepel, hogy ő voltaképpen robot volna, akinek élete az éneklésből áll.

 

Character Info:

Név: Kaito Shion (családi körben Oni-San, vagyis bátyus)                                                                       Hangja: Naoto Fuga                                                                                         Magasság: 178 (Én magasabb vagyook nyee!x))Súly: 42kg                                           Kedvenc tárgy: fagylalt (főleg a Haagen Dazs féle)                                     Jellemzőbb zenei stílus: J-Pop

 

 

 

A mappában található képek előnézete Kaito Shion

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

^^

(Usagi, 2015.08.19 13:37)

Nekem is Kaito a kedvencem (persze Miku mellett), szerintem nagyon jó hangja van, igaz kicsit gépies, de nekem azért tetszik ^w^.Na meg a kék szín a kedvencem :3.Am csak segítségként, hogy Kaitonak és Meikonak nincs családnevük; A Shion fanmade név, a Sakine-t pedig a fiatal Meiko-ra mondják ^^.De szerintem nagyon hasonlítanak egymásra, olyan mintha ikrek lennének, mint Rin és Len, tuti rokonok xD :D !

fav vocaloid 2

(selia, 2010.04.25 19:19)

Hát... azt még mindenképp le kellett írnom, hogy a srácok közül simán ő a kedvencem. És nem, nem elsősorban azért mert egy kékhajú bishi XD azért imádom mert tényleg minden stílus jól áll neki. Gyönyörű szépen tud érzelmes dalokat énekelni, és szerintem ő a legjobb paródia műfajban. Pici BAkaito... imádom!!!!